Ringträning

Javisst idag åkte vi ut till Rinkeby för att ringträna nere i garaget på SKK-huset :)
Vi började 18:30 och det var väldigt många vovvar med i alla storlekar och former, riktigt kul!
Renzo blev precis som väntat helt tokig av att se alla kompisar men inte få hälsa på dem, så bara det var ju en höjdare att få träna på :)
Första delen av kvällen fick vi hänga med små-vovvarna, det där med att stå stilla var ju inte alls Renzos grej. Han ville helst av allt hälsa på allt och alla, så när det var hans tur att ställa sig på bordet så var jag allt lite nervös. Men hon som höll i det (Hanna tror jag) var hur duktig som helst och hon gav mig en massa bra tips. Sedan skulle vi trava inför gruppen, haha vilket skämt, hm ja för mig i alla fall, när Hanna visade mig med Renzo så såg det jätte fint ut :/
Efter några fler övningar blev det fikapaus, då passade vi på att gå bort och hälsa på Jenny, Lea, Laura och Kotten. Renzo och Lea fullkomligt älskar varandra hihi de är väldigt kul att se.
När andra delen av träningen drog igång så var Renzo betydligt lugnare, dessutom fick vi nu vara med i gruppen med de stora hundarna så det var roligt för då var vi ju tillsammans med Lea och Kotten :)
Vi skulle alla en och en gå fram till Hanna för att ställa upp hunden och sedan trava fram och tillbaka, så självklart när vi står där och väntar på vår tur så lyckas jag ställa Renzo klockrent och får tummen upp av Jenny och Laura men det ser ju inte kursledaren!
När det väl är vår tur så vill han ju då bara för det inte stå fint framför henne den lilla odågan hihi, men travet tyckte jag gick riktigt bra och kursledaren (Hanna) sa; gu vad han har lärt sig myckey på den här korta stunden, fortsätt träna så kommer det bli jätte bra"
Lite mallgroda blir man ju hihi
Fick även höra "vilken trevlig hund du har", "vad glad han är hela tiden" samt "den här lilla killen verkar vara den hund som har absolut roligast här ikväll" :)
Lycklig matte, trött hund!!!
Som sagt i början var det svårt att stå still, se nedan

Han ska ställas ut...

hejdå,
hihi japp det är det ordet som Renzo lyssnar till när man vill att han ska komma fram till en ute på promenad :)
Jag kan stå och ropa kom hur många gånger jag vill när han är lös och hittat roligare saker att roa sig med MEN så fort jag ropar "hejdå" då kommer han som en skållad råtta haha
Han kommer ju i alla fall och det är ju huvudsaken eller?
På tisdag ska vi på ringträning med Jenny och Lea samt Laura och någon till som jag inte minns namnet på, det ska bli riktigt roligt. Jag vill verkligen ställa ut lillkillen, han har blivit så himla stilig tycker jag och så småningom kommer även klövjeväskan ha gjort sitt :)
Nu kommer det bilder :)

8 månader!

Hej,
lillkillen har blivit 8 månader gammal och han väger 15,6 kg. Alltså i stort sett lika mycket som för en månad sedan :)
Nyårsafton gick hur bra som helst, jag är så stolt över honom. Han reagerade inte ens på smällarna utan var väldigt nöjd med sitt tuggben som han fick lagom till 12-slaget!
Jag vet att jag tjatar om det men han har blivit så himla duktig min lilla skatt :)
På väg ut på kvällspromis
Fina killen med den nya klövjeväskan som han är så stolt över :)

RSS 2.0