Renzo snart 1 år :)


Renzo snart 11 månader

Nu var det ett  tag sedan jag skrev, som vanligt :) Nytt jobb och andra omständigheter har gjort att tiden inte riktigt har på min sida!
Renzo har kommit in i någon sorts spökålder och reagerar på de mest konstiga sakerna, promenaderna blir väldigt spännande med andra ord hihi
Han är även på toppen av könsmognaden eller vad man ska säga för nu har lillgrabben börjat resa ragg och visa lite attityd när vi är ute och träffar på någon han inte riktigt tycker om ;)
Annars har han blivit hur mysig som helst och han älskar verkligen att mysa den här vovven det finns ingen hejd på det.
Träningen går upp och ner, vissa dagar går det riktigt bra vissa går det rakt åt skogen haha men men är överlag rätt nöjd.
I lördags tog jag med Renzo in till stan, vi gick av i t-centralen och gick bort till So Fo' Pets vid medborgarplatsen. Det tog sin lilla tid men vilken superträning. I början var Renzo rätt stressad han kunde inte kissa än mindre ta emot godis (vilket annars aldrig brukar vara ett problem) men efter ett tag lugna han ner sig och vi fick till några riktigt bra stopp med sittande i position vid min sida *toknöjd* mitt på Götgatsbacken.
När vi kom till Slussen så såg jag en hög galler-trappa som jag bara var tvungen att testa Renzo på, jag trodde att han skulle tveka lite men nejdå han gick upp för trappen som om han aldrig hade gjort annat. Han är modig min lilla gris ;)
Nästa stora prövning kom på Götgatsbacken då vi träffade på ett livslevande mumintroll, jag tänker mig att det är lite samma situation som spökena på MH, inte heller detta var något problem för Renzo som gick raka vägen fram för att lukta på mumin :)
Nu ska jag bara försöka få honom att öka lite i vikt annars är jag helt övertygad om att jag har världens bästa hund, SÅKLART :)

RSS 2.0