Lill-skrutten....

....6 veckor gammal!
Nu är det inte långt kvar hurra hurra hurra :) Om tio dagar ska vi åka och hämta honom, förmodligen blir det lilleblool som kör oss dit och hem, han kommer att falla som en fura för Renzo precis som vi har gjort :)

Jag kan inte förstå att vi ska bli hundägare snart, helt galet och samtidigt så jäkla fantastiskt :) Här kommer en bild på skrutten när han är 6 veckor, man kan se en klar skillnad från vecka 5 , något rundare, något rödare något större :) det går ju så himla fort!!! underbart!!!



p.s de två senaste bilderna är tagna av uppfödarna


Redo för utställning!!




Här är den lilla kraken, uppfödaren sa att han är en av dom i kullen som nog kommer att lämpa sig bäst för utställning, sedan kan ju mycket hända medan dom växer!

Jag har väl egentligen inte tänkt att ställa ut men man ska aldrig säga aldrig!
Nu är det knappt två veckor kvar tills han kommer och jag tycker att dagarna bara kryper fram, den som väntar på något gott väntar alltid för länge är det inte så man säger ? :)


När vi skulle välja valp så stod vi mellan två olika, en (Renzo) som valde mig och en annan som valde sambon. Den som valde sambon var den största valpen och den som hade mest attityd, vilket inte går hem hos mig, så jag plockade helt enkelt upp Renzo och bar runt på honom hela timmen som vi var där, jag hade ju redan bestämt mig! Renzo somnade i mina armar och både jag och mamma var helt förälskade, nu gällde det bara att övetyga sambon och det gick till slut vägen med några valpögon-blickar (från mig då alltså) och nu är vi nöjda båda två!

Jag tror dock inte riktigt att jag har förstått att vi ska ha hund, får väl börja lägga ut alla leksaker och andra grejer som vi har köpt till honom så att jag kommer in i dog-mode innan han kommer!
Tur att vi får ta hand om världens bästa Lea då och då så att man inte får riktiga abstinens besvär :)


12 dagar kvar.....


Till slut...

....kom vi överrens och här nedan kommer bilder på den lilla ängeln som är vår :) Jag låter bilderna tala för sig själva denna gången :)







På söndag....

...ska vi åka och välja valp :)
Jag längtar verkligen ihjäl mig, men samtidigt fasar jag för den dagen :) Jag och min sambo kommer att ha världens problem med att komma överrens om vilken valp vi vill haha, han vill ha den som är störst och mest framåt medan jag vill ha den som är minst och ser gulligast ut ;p Tur att min mamma och pappa ska följa med dom kanske kan medföra lite ordning och reda haha.

I helgen ska jag förhoppningsvis få träffa några glada pinscherägare som eventuellt kan bli kompisar till Renzo :)
Ska ha underbara Lea hemma i helgen, det var ett tag sedan sist nu, för er som inte vet så är hon världens finaste lilla dobbistjej som vi har tagit hand om från och till sedan december förra året!

Hoppas att vädret blir bättre i helgen annars är det inte speciellt kul att vara ute och busa, men men vad gör man inte för dom små liven!?

Jag måste bestämma mig för vilken försäkring vi ska ha på Renzo och just nu står jag mellan IF och Folksam (det lutar lite mer mot IF), men måste läsa på lite till, kanske någon av er som läser som har något förslag eller tips?! Om det nu är någon som läser detta haha!!!

Ha en fortsatt underbar dag även fast vädret är som det är!



Här är skruttarna med mamma Anza :)


I väntan på valpen...

Den 3 juli 2010 smäller det!
Äntligen är beslutet taget och den 3 juli får jag hem min lilla Renzo.
Han är en liten röd hane från Lilla Eneby's kennel, därav namnet L.E.Renzo :)

Än så länge har jag inte köpt så mycket till honom eftersom det är ett tag kvar, MEN jag har köpt en liten valpfilt som han ska få på söndag när vi ska åka till kenneln och välja valp :) samt två små valpleksaker och två valphalsband med tillhörande koppel. Jag är även graverat en liten namnbricka till honom. Det som återstår just nu är matskålar, förstahjälpen-kit och en hundsäng, sedan får man ju fylla på efterhand :)

Jag kommer förmodligen att skriva mer när han har kommit hem till oss :)

Undrar ni något är ni mer än välkomna att ställa frågor :)Någon av dessa små skruttisar ska bli min :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0