Nu har vi internet igen...

...efter att Renzo bet sönder internetsladden i förrgår. 

Renzo har gjort väldiga framsteg de senaste två dagarna, nu är han inklickad och förstår vad en godis är. :)

I förrgår så blev han tvättad för första gången, från början var det lite läskigt, men det var tydligen riktigt skönt att bli duschad efter för att skölja ut allt schampoo, då stod lill-killen och njöt.

Förutom att internetsladden är sönder så bet han även av sladden till datamusen, tydligen under de 2 sekunder som vi inte tittade på honom ;)

Han har redan börjat lära sig "sitt" och varsågod innan maten. Ögonkontakten är något vi jobbar på, han tycker att det är lite för högt upp även om man sitter ner på golvet, men några gånger har vi lyckats. Han har även börjat att använda sin egen säng mer och mer, inte för att sova men för att slappna av och tugga på ett ben eller likande. På kvällen följer han med husse in i sovrummet vid 22:30, då vill han sova och det finns inget som kan hålla kvar honom i vardagsrummet med mig; om han inte redan har somnat på soffan. Sedan sover han med husse tills jag kommer in och hämtar honom för sista rastningen vid tolv ungefär. Efter det sover han till femtiden ungerfär då husse går upp och tar ut honom innan han åker till jobbet. Sedan sover han vidare med mig till 8-8:30 ungefär, då är det frukostdags och rastning. Efter lite lek och några små mentala övningar så lägger han sig på soffan och sover någon eller några timmar till. Lite beroende på hur varmt det är osv.

Han har attityd den här lilla krabaten, får han inte som han vill så säger han till, oftast genom att bita tag i händerna eller något liknande. Har han fixerat sig vid något som han vill ha, tex en liten bit mossa ute som han vill smaka på så spelar det ingen roll hur många gånger man tar bort honom därifrån han springer tillbaka på en gång, oavsett hur långt borta man är. Har man inget roligare i utbyte då är man inte vatten värd :)

Han har böjar lyssna på hans namn, vilket är toppen. Vi övar passivitet redan nu, och det går faktiskt över förväntan, lite i taget så kommer nog detta gå vägen!!!

Här kommer ett gäng bilder, som vanligt ;)








STAMTAVLA

Pappa: Conspirol Arras
Mamma: Anza-Bouleau
Farfar: Romfartuna's Viper
(e: Romfartuna's Tazmania, u: Romfartuna's Ring the Bell)
Farmor: Taquine de la ferme de l'Abbaye
(e: Soudan des gardiens du mont noir, u: Rafale de la ferme l'Abbaye)
Morfar: Lilla Enebys Örs Doglas
(e: Lilla Enebys Leonardo, u: Jagastamm's Abilene Lena)
Mormor: Lilla Enebys Singelton of Auchroisk
(e: Quebec's Indeed Idol, u: Lilla Enebys Maia)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0